Fluturimet

Cdo të merkure, të shtune dhe të diele, organizojmë fluturime direkte nga Gjermania për në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni dhe anasjelltas.

 

Gjat kohës sezonale organizojmë edhe fluturime plotësuese sipas nevojes dhe kërkesave të klienteles sonë. 

 

Rezervoni që tani tiketat për sezonen verore.

Orari

Orarin e saktë të nisjes dhe kthimit e konfirmoni dy ditë para datës së fluturimit në njëren nga filialat tona.

 

Ju lutemi së paku dy orë para fluturimit të jeni në Sportelin - Terminalin e përcaktuar dhe konfirmaur nga zyret tona.

 

Për informata dhe shërbime të tjera kontaktoni personelin e Agjencionit tonë.

Destinacionet

DITURIA Reisebüro ofron fluturime të rregullta nga këto qendra: Düsseldorf, Köln-Bonn, Frankfurt, Stuttgart, München, Berlin, Hamburg dhe Hannover për në Prishtinë, Shkup dhe Tiranë.

 

Si cdo herë edhe tani DITURIA Reisebüro vazhdon të e zgjëron rrjetin e destinacioneve nga shum qendra Gjermane ku janë të koncentruar mergimtaret Shqipëtar.